sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tonnikalalla täytetyt letut

Sunnuntain iltapalaksi tein täytettyjä lettuja.



Peruslettutaikina (itse tein kaksinkertaisen taikinan):
2 dl vehnäjauhoja
4 dl maitoa
1 tl sokeria
ripaus suolaa
1-1,5 rkl öljyä
1 muna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito ja öljy. Anna turvota puolisen tuntia. Lisää munat ja paista. Itse käytin paistamisessa margariinia. (Jos tekee makeita lettuja, voi lisätä 1 tl vanilliinisokeria. Sokerin voi jättää myös pois kokonaan.)



Täyte (ohje on äidiltäni):
1 purkki raejuustoa
1 purkki tonnikalaa vedessä
1 pussi herne-maissi-paprikaa
1 tl sitruunapippuria
1 nippu tilliä hienonnettuna.

Sekoita ainekset keskenään.



Tästä tuli täyte kuudelle letulle.



Raastoin juustoa vielä päälle ja pistin hetkeksi mikroon.



Jälkkäriksi tein vielä letun valkosuklaalla. Suklaat letulle, lettu rullalle ja rulla mikroon minuutiksi.



Ja hyvää oli tämäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti