maanantai 5. huhtikuuta 2010

Mousse au chocolat

Pizzan jälkkäriksi ja pääsiäisherkuksi tein suklaamoussea Olivia-lehden ohjeella. Tuli vähän tymäkkää tavaraa, koska epähuomiossa lisäsin suklaa-voiseoksen munavaahtoon, joka oli vielä kylmähauteessa. Suklaa siis jähmettyi vähän kokkareiksi. Lisäsin myös kahden valkuaisen vaahdon massaan. Itse en käyttänyt kahvia ja liköörinä oli Baileys. Hyvää oli joka tapauksessa ja kokeilen ehkä vielä uudemman kerran, jos saisi tuollaisen löysemmän version.






2 kommenttia:

  1. Mmmm....mulla on ihan tämän maku jo kielellä...slurps♥

    VastaaPoista
  2. Olen tästä jo kaksi seuraavaa versiota tehnyt. Viimeisestä tuli jo koostumukseltaan sellasta kuin halusin. Tää on kyllä niin hvyää. :D

    VastaaPoista