tiistai 6. huhtikuuta 2010

Raparperi-vuohenjuustobruschetat

Tällainen ihana resepti oli Ruokapirkka 3/10 lehdessä. Näitä nautittiin pitkäperjantain iltana.




Raparperi-vuohenjuustobruschetat:
6 kpl Fazer kaurapaahtoleipää
noin. 200 g Meritalon Raparperihilloa
puolet ruohosipuliruukusta
chilijauhetta
vuohenjuustoa

Paahda leivät. Sekoita hillo, silputtu ruohosipuli ja chilijauhe keskenään. Levitä leiville ja leikkaa vuohenjuustosta kiekko päälle. Kuumenna grillivastuksien alla uunissa 250 asteessa 1-2 min.


Tuo Meritalon Raparperihillo on mun uusi suosikki. Tuotteet valmistetaan suomalaisista raaka-aineista. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. aika jännä toi yhdistelmä.. vielä kun ois jotain oikeampaa italia-tyylin leipää alla

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä nami yhdistelmä. Toki leipä voi olla muutakin kuin tylsää paahtista. :)

    VastaaPoista