sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Lohi Skagen

Valio Kerma -lehdestä (4/09) viime syksynä poimin tämän reseptin ja olen sitä soveltanut muutaman kerran suolapaloihin. Tänään nämä leivät toimittivat alkupalan virkaa. Pahoittelut huonosta kiireessä napatusta kuvasta.




Täyte:
80 g punasipulia
0,5 dl ruohosipulia
150 g kylmäsavulohta
1 prk smetanaa
0,5 prk ranskankermaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
mustapippuria

Silppua sipulit ja lohi. Vatkaa sähkövatkaimella smetanaa ja ranskankermaa hetken. Lisää sinappi, sipulit ja lohi. Mausta mustapippurilla. Anna muutama tunti makujen tasoittua jääkaapissa. Tarjoile saaristolaisleivän tai kuten tässä Maalahden limpun kanssa. Koristele ruohosipulilla.

Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut ranskankermaa vaan smetanaa kaksi purkkia.

1 kommentti:

  1. The Sands Casino & Resort, Las Vegas, NV, USA
    Las Vegas Sands is the recipient m88 ทางเข้า of 다파벳 the award for "Best 샌즈카지노 Casino Hotel in the World" and is the recipient of the Forbes Travel Guide's Four-Star

    VastaaPoista